Betalingen in de valuta MXN en BRL

Klanten in Brazilië en Mexico kunnen in hun lokale valuta upgraden naar Asana Starter en Advanced wanneer ze met een creditcard of PayPal betalen.

Upgraden in uw lokale valuta

upgrade in local currency

Upgraden in uw lokale valuta:

1. Klik op de knop Upgraden aan de rechterkant van de bovenste balk of ga rechtstreeks naar de upgradepagina.

Kies uw abonnement

Selecteer naar welk abonnement u wilt upgraden. Selecteer uit Starter of Advanced. Het is momenteel niet mogelijk om te upgraden naar Enterprise of Enterprise+ met MXN of BRL.

Als je op dit moment in USD betaalt en graag wilt overstappen naar MXN of BRL, neem dan contact op met ons Ondersteuningsteam om je te helpen.