Granskarens projektåtkomstnivå

Granskarens åtkomstnivå är utformad för team medlemmar eller intressenter som behöver hålla sig informerade om projektets förlopp utan att ha möjlighet att göra ändringar som säkerställer projektets integritet och anpassning. Det innebär att du kan skapa projekt där medlemmar kan se information och hålla sig uppdaterade men inte kan redigera, vilket underlättar samarbete och informerat deltagande samtidigt som projektets integritet skyddas.

Observera att åtkomstnivån för visningsprojektet specifikt avser de behörigheter som beviljats en Asana -användare för ett visst projekt. Detta bör inte misstas för en skrivskyddad licens. För att tilldela en användare åtkomstnivån för visningsprojektet och därigenom begränsa deras möjlighet att redigera projektdetaljer måste användaren ha ett Asana konto.

Uppdatera projektbehörigheter

1. Klicka på delningsknappen i det övre högra hörnet av ditt projekt.
  2. Klicka på den nedrullningsbara pilen bredvid varje medlems namn och uppdatera deras behörighetsnivå till projekt admin, redigerare, kommentator eller granskare.

Lägga till tittare

Så här lägger du till tittare i ditt projekt:

1. Gå till ditt projekt och klicka på Dela
  2. Klicka i textrutan Bjud in via e-post
  3. Klicka på den nedrullningsbara pilen till vänster om textrutan för att ändra standard åtkomstnivå till Visare
  4. Lägg till namnet eller e-postadressen för den person/de personer som du vill lägga till som tittare och klicka på Skicka