Adminåtkomstnivå för projekt

I nivåerna Enterprise, Enterprise+ och Legacy Enterprise kan projektadministratörer anpassa sina projektbehörigheter för att lägga till ytterligare begränsningar. Dessa inställningar finns i menyn Granska projektbehörigheter bredvid projektnamnet.

Relaterade artiklar

Endast projektadministratörer kan anpassa projektbehörigheter.

Projektadministratörer kan begränsa redigerare från att ändra arbetsflöden eller ändra projekt utseende. Detta begränsar redigerare från att lägga till eller ändra:

•  Anpassade fält
  •  Integreringar
  •  Regler
  •  Uppgiftsmallar
  •  Formulär
  •  Standardarbetsflöden
  •  Samlingar
  •  Automatisk förskjutning av slutdatum
  •  Spara layout som standard
  •  Ikon och färg för projekt för alla

Frame 629754.png

Med Asana Enterprise, Enterprise+ och Legacy Enterprise kan projektadministratörer också begränsa vem som kan dela och hantera projektmedlemskap. Välj mellan Endast projekt administratörer och Projekt administratörer och redigerare.