Regelintegraties en widgets

Beschikbaar op Asana Starter, Advanced, Enterprise en Enterprise+ niveaus, evenals legacy-niveaus Premium, Bedrijf en Legacy Enterprise.

Ga naar onze pagina met prijzen voor meer informatie.

Regels vormen een belangrijk deel van veel workflows en hetzelfde geldt voor integraties met services van derden (bijvoorbeeld Slack). Je kunt een regel gebruiken om de favoriete tools van je team te integreren in je werk in Asana en de regels automatisch het zware werk laten doen. Je kunt specifieke triggers instellen in je Asana-projecten en erop vertrouwen dat regels je workflow automatiseren wanneer aan de door jou gekozen criteria wordt voldaan.

Met een Slack + Asana -regelintegratie kun je bijvoorbeeld een bericht naar een teamgenoot in Slack sturen en als trigger de voltooiing van een taak gebruiken.

Je kunt een regel maken die een specifiek kanaal pingt in Microsoft Teams, gebaseerd op criteria zoals een wijziging aan een waarde van een aangepast veld.

Je kunt ook nieuwe issues maken in Jira Cloud en Jira Server wanneer een taak wordt toegevoegd aan een specifieke projectsectie.

Onlangs gelanceerde regels voor integraties ondersteunen ook acties binnen GmailPagerDuty en Twilio. Vind hier meer informatie over het configureren van hun respectievelijke regels voor integraties.

Regels die integraties gebruiken, vereisen de juiste instellingen voor app-beheer en gebruikersauthenticatie met de services van derden.

Gerelateerde artikelen

Een regel maken

Hieronder staat een voorbeeld van hoe je in je Asana project een regel maakt door een trigger, een actie en een regelnaam te selecteren.

How to create a rule.gif

Voor meer informatie over regels en hoe je ze kunt gebruiken om je dagelijkse werk te automatiseren, ga je naar ons artikel regels in het Asana Helpcentrum.

Acties triggeren binnen apps

Er zijn drie soorten triggers voor regels, en dit geldt ook voor het triggeren van regels voor integraties.

Triggertype taak toegevoegd

• Taak toegevoegd aan een sectie
  • Taak aan dit project toegevoegd

Triggertype taak bijgewerkt

• Gebaseerd op goedkeuringsstatus
  • Gebaseerd op voltooiingsstatus
  • Gebaseerd op verantwoordelijke
  • Gebaseerd op vervaldatum
  • Gebaseerd op bijlagen toegevoegd
  • Gebaseerd op reacties bijgevoegd

Triggertype timing taak

• De taak wordt niet meer geblokkeerd
  • Vervaldatum nadert
  • Taak is vervallen

Regelintegraties voor productiviteit

Bekijk hoe regels-integraties voor Gmail, Google Agenda en meer de productiviteit kunnen verhogen.

Bezoek het artikel hier rechtstreeks.

Regelintegraties voor communicatie

Ontdek de regels-integraties van Asana voor communicatiemiddelen zoals Twilio en PagerDuty.

Bezoek het artikel hier rechtstreeks.

Regelintegraties voor cloudopslag en het delen van bestanden

Voor meer informatie over regels, integraties met cloudopslag en tools voor het delen van bestanden, zoals Dropbox en Microsoft OneDrive.

Bezoek het artikel hier rechtstreeks.

Regelintegraties voor verkoop en diensten

Ontdek de impact van regelsintegraties op verkoop en services, in combinatie met tools zoals HubSpot en Mailchimp.

Bezoek het artikel hier rechtstreeks.