Asana voor Salesforce

Beschikbaar op Asana Enterprise en Enterprise+ niveaus, evenals legacy tiers Bedrijf en Legacy Enterprise.

Ga naar onze pagina met prijzen voor meer informatie.

Verkoop teams moeten gedurende de gehele verkoopcyclus samenwerken met cross-functionele teams. Met Asana voor Salesforce kunt u nieuwe werkfasen starten voor uw collega 's die Asana gebruiken en inzicht krijgen in hun vooruitgang.

De Asana voor Salesforce-integratie voegt waarde toe aan organisaties door uw Verkoop teams in staat te stellen efficiënt samen te werken met andere cross-functionele team leden gedurende de gehele verkoopcyclus, zodat deals sneller kunnen worden gesloten. Het automatiseert ook de overdracht tussen de teams Verkoop en Naverkoop/Implementatie om handmatig werk te verminderen en meer duidelijkheid te scheppen.

U kunt de voortgang van uw deals naadloos verbinden met uw doelen door Asana Doelen en Salesforce te integreren, waardoor handmatige updates overbodig zijn en u een nauwkeurige weergave van uw zakelijke impact krijgt.

Asana voor Salesforce Integratie Overzichtsvideo

Salesforce integration

Meer informatie over het verbinden van Asana met Salesforce door onze Power up your work te bekijken: Asana en Salesforce-webinar verbinden.

Installatievereisten

Asana-vereisten

De Asana voor Salesforce-integratie is beschikbaar op Asana Enterprise en Enterprise+ lagen, evenals legacy tiers Bedrijf en Legacy Enterprise.

SFDC-vereisten

De Asana voor Salesforce-integratie is geoptimaliseerd voor Lightning maar compatibel met Salesforce Classic. Houd er rekening mee dat er enkele verschillen kunnen zijn in de configuratiestappen tussen Classic en Lightning.

Wij ondersteunen Enterprise en Unlimited edities.

installation

U moet een Salesforce Admin zijn om de Asana voor Salesforce-integratie te installeren. U moet ook een Asana account hebben.

Installatie

Asana voor Salesforce Integratie - Aan de slag

U kunt contact opnemen met uw beheerder om de integratie op te zetten of dit document bekijken voor de volledige instructies.

Asana en Salesforce-procesautomatisering

Werk samen met cross-functional teams en automatiseer processen tussen Asana en Salesforce. Kom meer te weten over procesautomatisering van Asana en Salesforce.

Asana Doelen en Salesforce

Verbind Asana Doelen met Salesforce om de impact te bewaken en een nauwkeurig beeld te krijgen zonder handmatige updates. Lees meer over Asana Doelen en Salesforce.