Uppgiftsåtgärder

Uppgifter utgör grunden för åtgärder i Asana. Du kan skapa nya uppgifter, kopiera en befintlig uppgift, sammanfoga två uppgifter, skriva ut eller ta bort en uppgift. Namn på uppgift listas i huvudfönstret. Klicka på en uppgift för att visa detaljerna i uppgiftsdetaljfönstret.

Lär dig grunderna i uppgiftshantering i vår virtuella utbildning för att komma igång med AsanaRegistrera dig nu.