Betalningar i valutorna CAD och KRW

Användare i Kanada och Sydkorea kan nu uppgradera till Asana Starter och Advanced i sin lokala valuta när de betalar med kreditkort. Användare i Kanada kan även betala i sin lokala valuta med PayPal.

Uppgradera i din lokala valuta

upgrade in local currency

Uppgradera i din lokala valuta:

1. Klicka på knappen Uppgradera till höger om det övre fältet.

Välj abonnemang

Välj vilket abonnemang du vill uppgradera till. Välj mellan Starter eller Advanced. Det är för närvarande inte möjligt att uppgradera till Enterprise eller Enterprise+ med CAD eller KRW.

Om du för närvarande betalar i USD och vill byta till CAD eller KRW kan du kontakta vårt supportteam för hjälp.