Avsluta ditt Asana -abonnemang

Vad tråkigt att du lämnar oss, men i det här avsnittet hittar du information om hur du avslutar ditt Asana-abonnemang, och även information om andra alternativ som kan intressera dig.

Relaterade artiklar

Vad har Asana för uppsägningspolicy?

Asana gör det möjligt för användare med gratisabonnemang att avsluta tjänsten när som helst och användare med betalabonnemang att avsluta sitt abonnemang när som helst. Avslutet träder i kraft vid i slutet av betalperioden.

Om du vill ha ett personligt och enkelt uppgiftshanteringsverktyg kan du när som helst nedgradera till Asana Personal. Om du beslutar dig för att nedgradera kommer det nya abonnemanget att börja gälla i slutet av din nuvarande abonnemangsperiod, och då kommer du att förlora tillgången till betalda funktioner.

Möjligheten att nedgradera, justera eller avsluta abonnemang omfattas av abonnentvillkoren eller abonnemangsavtalet som parterna har ingått separat.

Du kan hitta mer information i våra abonnentvillkor.

Avsluta ett betalt Asana -abonnemang

En betalningsansvarig, administratör eller superadministratör kan när som helst säga upp prenumerationen för en betalande organisation, ett betalande team, en betalande avdelning eller en betalande arbetsyta:

Det är enkelt att avsluta ett abonnemang. För att avsluta ett betalabonnemang som du prenumererar på online,

1. Klicka på din profilbild i det övre högra hörnet
  2. Välj Adminkonsol
  3. Gå till fliken Fakturering.
  4. Under Abonnemangsinformation väljer du Avbryt abonnemang.

Den betalningsansvariga och administratören för manuellt fakturerade prenumerationer som vill justera eller avsluta sitt abonnemang inför kommande förnyelseperiod ska välja Kontakta supporten under fliken Fakturering i adminkonsolen.

Avsluta en betald arbetsyta:

1. Klicka på din profilbild till höger i det övre fältet och välj Adminkonsol
  2. Gå till flikenFakturering
  3. Välj Avsluta abonnemang
    från fliken Fakturering.Cancel or change

Alternativet för att avsluta teamabonnemang finns i teaminställningarna. Du måste vara betalningsansvarig, administratör eller superadministratör för att kunna avsluta ett team.

Åtkomst till faktureringssidan för en betald arbetsyta eller organisation

Du kan öppna faktureringssidan för din arbetsyta via din arbetsytas/organisations adminkonsol.

Access workspace Admin Console

För att få åtkomst till din arbetsytas adminkonsol:

1. Klicka på din profilbild uppe till höger
  2. Klicka på Adminkonsol

När du har klickat på Adminkonsol kan du gå till fliken Fakturering.

view billing information

I fliken Fakturering kan du:

1. Ändra ett betalabonnemang
  2. Visa din platsanvändning
  3. Uppdatera din faktureringsinformation
  4. Omtilldela betalningsansvarig
  5. Ladda ner din senaste faktura och ladda ner din
  6. Kontakta support för att avbryta ditt abonnemang

Att uppgradera eller nedgradera innebär inte att några data går förlorade. Om du nedgraderar ditt betalabonnemang till ett gratis personligt abonnemang förlorar du däremot tillgång till alla betalfunktioner.

Så avslutar du en provperiod med Asana

Om du vill avsluta en provperiod som har startat följer du samma steg för betalda nivåer ovan men klickar på Avsluta provperiod. Du kan avsluta kontot när som helst under den 30 dagar långa provperioden. Vi debiterar inte ditt konto om du avbryter före eller på slutdatumet för din provperiod.

Efter att ha avslutat en provperiod kommer du, efter provperiodens slut, att återgå till den Asana -nivå du använde innan du påbörjade provperioden. Om du avbryter din provperiod kommer provperioden att gå ut på förnyelsedatumet och du kommer inte att debiteras. Du kommer fortfarande att ha tillgång till betalda funktioner under hela provperioden.

Om du vill avbryta provperioden omedelbart, även om du inte har lagt till någon betalningsinformation, kontaktar du vårt supportteam. Provperioder som inte har någon betalningsinformation går ut utan någon kostnad. Om du vill kan du låta provperioden gå ut av sig självt.

Avsluta en plan med manuell fakturering

Den betalningsansvarig, administratören eller superadministratören för en manuellt fakturerad prenumeration som vill justera eller avbryta sitt abonnemang för den kommande förnyelseperioden bör kontakta fakturering via fliken Fakturering i adminkonsolen. Om du vill lägga till en betalningsmetod kan du nu göra det via fliken Fakturering.

billing

Gå till fliken Fakturering.

1. Gå till avsnittet Betalningsinformation
  2. Klicka på Kontakta faktureringsavdelningen
  3. Klicka på Lägg till en betalningsmetod om du vill lägga till en ny betalningsmetod.

Din förfrågan kommer att skickas till våra supportteam via supportformuläret. Om du behöver hjälp med att avsluta ditt abonnemang innan nästa förnyelseperiod kan du även chatta direkt med vårt kundsupportteam (måndag 00:00 - fredag 23:59 PST).

support form