Kalendrar och Asana

Alternativet Synkronisera med kalender hjälper dig att hålla deadliner genom att synkronisera dina uppgifter till Google Kalender, Apple Kalender, Outlook eller någon annan kalender som låter dig prenumerera via URL.

Du kan synkronisera alla projekttaggar eller listor i Mina uppgifter med en extern kalender. När du har synkroniserat kommer du att se uppgifter med slutdatum från projekten som händelser som pågår hela dagen. Du kan klicka på en händelse för att gå till uppgiften i Asana.

Några saker att tänka på:

• Endast uppgifter med slutdatum kan synkroniseras.
  • Kalendersynkronisering är enkelriktad: uppdateringar i din kalender återspeglas inte i Asana.
  • Slutförda uppgifter synkroniseras inte.
  • Även underuppgifter synkroniseras till externa kalendrar.
  • Det går inte att synkronisera teamkalender
  • Det är inte möjligt att synkronisera kalendrar via URL till Outlook för Mac 2011.
  • Den första synkroniseringen av din kalender bör ske omedelbart, men efterföljande synkroniseringar kan ta upp till en dag.
  • Du kan synkronisera upp till 5 000 uppgifter.

Synkronisera ett projekt