Adminkontroller för hela domänen

Domänövergripande administratörskontroller gör det möjligt för administratörer och superadministratörer att tillämpa projektets standardinställningar över hela domänen. I den här artikeln förklaras de olika alternativ som finns tillgängliga för organisationer och avdelningar. Åtkomstkontroller för hela domänen nås via adminkonsolen.

Inaktivera delad med organisationsinställning för nya projekt

Den här funktionen är tillgänglig på Asana Enterprise+. Superadministratörer kan inaktivera den delade med organisationens projektsekretessinställning för sin organisation.

Screenshot 2024-03-07 at 10.01 1.png

Superadministratörer kan välja mellan de två alternativen som visas ovan:

1. Alla i organisationen kan dela projekt med hela organisationen, förutsatt att de är projektadministratörer.

2. Ingen kan dela projekt med hela organisationen. Administratörer för projekt kan fortfarande använda sekretessinställningarna för privat för medlemmar och team.

Observera att denna funktion är tillgänglig för betalande organisationer och inte är tillgänglig med ett team eller en avdelningsprenumeration. Funktionen kan endast aktiveras eller inaktiveras av en superadministratör.

Ställ in standard sekretessnivå för nya projekt

Den här funktionen är tillgänglig på Asana Enterprise och Enterprise+.

Administratörer kan styra standard projektsekretess för nya projekt i sin organisation eller avdelning. Detta bidrar till att skapa enhetlighet, eftersom nya projekt automatiskt anpassas till den föredragna integritetsstandarden. Projektadministratörer och -redigerare kan fortfarande uppdatera projektsekretess för sina respektive projekt när som helst.

För domäner där HIPAA är aktiverat är den här domänövergripande administratörskontrollen endast tillgänglig för superadministratörer. För andra domäner är den här kontrollen tillgänglig för administratörer.

För detaljerad information om sekretessinställningarna och hur de fungerar, besök vår artikel om sekretessinställningar för projekt.

Select a default privacy level for new projects

Ställ in standard åtkomstnivå för nya projekt

Den här funktionen är tillgänglig på Asana Enterprise och Enterprise+.

Administratörer kan styra standard åtkomstnivåer för nya projekt i sin organisation eller avdelning. När den är inställd kommer nya projekt att ha den valda åtkomstnivån vald som standard. Projektadministratörer och -redigerare kan fortfarande göra ändringar i projekt åtkomstnivåer när som helst.

Administratörer och superadministratörer i betalande organisationer kan aktivera den här funktionen. Administratörer och superadministratörer för avdelningar kan kontakta vårt support team för hjälp med att aktivera den här funktionen.

Select a default access level for new projects

Ställ in standard behörigheter för nya projekt

De standard behörigheterna för nya projekt består av två delar:

  • Den standard som avgör vem som kan dela och redigera medlemsåtkomst i nya projekt.
  • Den standard som avgör vem som kan ändra arbetsflödet och utseendet på nya projekt.

Alternativen för standard behörigheter beskrivs nedan.

Standardinställning för delning och redigering av medlemsåtkomst för nya projekt

Den här funktionen är tillgänglig på Asana Enterprise och Enterprise+.

Administratörer kan styra standard för delning och redigering av medlemsåtkomst för nya projekt i sin organisation eller avdelning. När de har implementerats antar alla framtida projekt automatiskt standard behörigheter för delning och redigering av medlemsåtkomst. Projektadministratörer behåller dock flexibiliteten att ändra dessa inställningar för sina projekt när som helst.

Administratörer och superadministratörer i betalande organisationer kan aktivera den här funktionen. Administratörer och superadministratörer för avdelningar kan kontakta vårt support team för hjälp med att aktivera den här funktionen.

Select the default access setting for who can share and manage project memberships

Standardinställning för att ändra arbetsflödet och utseendet på nya projekt

Den här funktionen är tillgänglig på Asana Enterprise och Enterprise+..

Administratörer kan styra standard för att ändra arbetsflödet och utseendet på nya projekt i sin organisation eller avdelning. När du har genomfört den här ändringen ärver alla nya projekt automatiskt standard behörighetsinställningarna för hela din distribution. Projektadministratörer kan dock uppdatera dessa inställningar för sina projekt när som helst.

Administratörer och superadministratörer i betalande organisationer kan aktivera den här funktionen. Administratörer och superadministratörer för avdelningar kan kontakta vårt support team för hjälp med att aktivera den här funktionen.

Select the default access setting for who can modify a project's workflow and appearance

Standardinställningsbeteende för mallar och projektduplicering

När du skapar ett nytt projekt via en projektmall eller projektduplicering kommer standard inställningarna för det nyskapade projektet att matcha inställningarna för mallen som det skapades från, eller projektet som det duplicerades från.

När du skapar nya mallar från grunden tillämpas de standard inställningar som administratörer och superadministratörer har valt för domänen.

Select who can share projects with the organization

Var denna artikel till hjälp?

Thanks for your feedback