Åtkomstinställningar

Dina inställningar hjälper dig att justera dina kontodetaljer och hantera dina preferenser.

Åtkomstinställningar

how to access settings.png

För att komma åt inställningar:

1. Klicka på ditt profilfoto i det övre fältet
  2. Välj inställningar i den nedrullningsbara menyn

Klicka här för att komma till inställningar.

I menyn för inställningar hittar du sju flikar som var och en har olika valmöjligheter:

• Profil - ändra dina profildetaljer eller ange att du är frånvarande med hjälp av semesterindikatorn
  • Aviseringar - schemalägg din Stör ej, hantera e-postmeddelanden för att tilldela din önskade e-post och webbläsare för uppdateringar och @-omnämningar
  • E-post-vidarebefordran - ändra vilka av dina e-postadresser som kan skapa uppgifter i dina olika arbetsytor och organisationer.
  • Konto - ändra ditt lösenord eller inaktivera ditt konto
  • Visning - ändra bakgrundsbilden eller lägg till uppgiftsradnummer i ditt Asana kontos gränssnitt.
  • Appar - hantera dina integrationer och skapa personliga åtkomsttoken
  • Hacks - aktivera och inaktivera experimentella funktioner i Asana.