Prissättning och inköp

Se nedan om du vill se en lista på de vanligaste frågorna om prissättning och inköp. Om du vill utforska Asana betalfunktioner gratis kan du starta en gratis provperiod för Asana idag.

Relaterade artiklar

Kostnader för Asana

Upp till 10 personer kan använda Asana utan kostnad. Du kan välja att uppgradera om du vill använda betalfunktioner i en arbetsyta eller ett team, eller om du vill få administratörskapacitet i din organisation och höja gränsen för antalet medlemmar.

Information om prissättning finns på vår sida om prissättning.

Hur du köper

Vi erbjuder möjligheten att uppgradera en organisation, ett team eller en arbetsyta som du tillhör. Användarkonton i Asana är gratis och personliga (ditt namn, din e-postadress, ditt foto). Det första steget är att skapa ett konto för dig själv och sedan skapa eller bli medlem i en organisation för ditt företag, eller en arbetsyta om du inte är kvalificerad för en organisation. Om du vill vara betalningsansvarig för ditt företag kan du uppgradera din delade organisation, ditt team eller din arbetsyta.

Läs om hur du uppgraderar delade arbetsytor, team eller organisationer här.

En användares betalabonnemang

Vi erbjuder inte Asana-abonnemang för endast en användare. Vi erbjuder däremot nivåindelade abonnemang för mindre team, som 2-, 3-, 4- och upp till 5-sitsiga abonnemang. När du uppgraderar måste du välja den lämpligaste nivån för din teamstorlek.

Få tillgång till en gratis provperiod

Om du vill påbörja en provperiod med den betalda versionen av Asana kan du kontakta oss och diskutera med vårt team om dina olika möjligheter.