Google Formulär och Asana

Använd integreringen med Google Formulär för att samla in formulär från webbformulär till projekt i Asana.

Gillar du det du ser? Börja med en gratis provperiod av Asana i dag. Prova gratis

Användningsförslag

Samla information från människor utanför företaget:

• Hämta in försäljningsleads på företagets webbplats och hantera dem i Asana.
  • Samla in supportärenden från användare.
  • Samla in ordrar eller förfrågningar.
  • Hantera eller kategorisera en lista över evenemangsdeltagare.
  • Använd formulär på en sida för jobbansökningar och hantera ansökningarna i Asana.
  • Samla in namn på personer som är intresserade av att utföra användarundersökningar eller betatestning.

Samla information från teamet eller företaget:

• Få in detaljerade uppgifter om buggar för att spåra fel/problem.
  • Samla in strukturerad information från anställda, till exempel kontaktinformation
  • Bygg ett system för insamling av anställningsrekommendationer.
  • Samla in formulärfeedback som alla i teamet kan skicka in.
  • Skapa en ”förslagslåda” för teamet.

Google Formulär

Använd Asana: s e-postintegrering för att skicka svar från Google formulär till dina projekt i Asana.

Konfiguration

Installera tillägget e-post aviseringar för formulär för Google formulär.

forms setup

Skapa en ny regel i Google formulär:

1. Klicka på pusselikonen och välj e-post aviseringar för formulär
  2. I popupfönstret väljer du Skapa avisering via e-post
  3. Ange avsändarens namn och e-postadress
  4. Ange e-postadressen för ditt projekt i Asana
  5. Klicka på ”Continue”

Avsändarens e-postadress måste vara kopplad till ett Asana -konto som har åtkomst till projektet.

Hur man får tillgång till en e-postmall för formulär

Från Google Formulär-tillägget kan du under e-post mall Designer under mallavsnittet skapa din alldeles egna mall.

email template

Mall för e-post:

• Från formulär åtkomst e-post mall Designer
  • Användare kan redigera ämnesraden för e-post och brödtexten för e-post i popup-dialogrutan och lägga till ett formulärfält
  • Spara för att skapa en egen mall

Användare kan också skapa e-postmallar för aviseringar.