Googles smarta chip

Google Dokument, Kalkylark och Presentationer är en del av produktivitetspaketet för Google Arbetsyta. Ett team kan samarbeta smidigt och komma i kontakt med andra Google-appar online. Lägg till sammanhang och kritisk information direkt i flödet av ditt arbete med hjälp av Google smarta chip som drivs av Asana för Google Arbetsyta tillägg.

Smarta chips

Google Dokument, Kalkylark och Presentationer + Asana -integreringen hjälper team att hålla sig i linje med kontextuell information, strategiska mål och pågående projektgenomförande när de utför sitt arbete. Med hjälp av Googles smarta chips kan team nämna uppgifter i Asana direkt i ett Google-dokument för att visa relevanta data från Asana och bibehålla synligheten för arbetsflödets förlopp.

smart chips

Det här exemplet visar hur en uppgift i Asana kan refereras till i ett Google-dokument med ett smart chip. Smarta marker finns även i ark och diabilder.

Förutom uppgifter i Asana stöder smarta chips även projekt, portfolior, statusuppdateringar och mål.

Frame 629732.png

Ansluta Google Dokument, Kalkylark, Presentationer + Asana

Så här installerar du Asana för Googles smarta chips:

1. Navigera till Google Arbetsyta Marketplace och installera tillägget Asana
  2. Leta reda på sidopanelen till höger om Google Dokument, Kalkylark eller Bildspel
  3. I sidopanelen väljer du Asana och klickar på Logga in
  4. Klicka på Tillåt för att bevilja behörighet till Asana tillägg
  5. Klicka på Fortsätt för att bekräfta din e-post och slutföra autentiseringsprocessen

adding Asana to Google Docs

Lägga till webbadresser i Asana som smarta chips

För att ersätta en Asana URL med ett smart chip, klistra in URL: en i ett Google Doc och klicka på knappen flik.

I Google Sheets eller Google Slides måste du lägga till hyperlänken och hålla muspekaren över hyperlänken för att konvertera webbadressen till ett smart chip.