Instellingen openen

Instellingen helpen je de details van je account aan te passen en je voorkeuren te beheren.

Instellingen openen

how to access settings.png

Instellingen openen:

1. Klik op je profielfoto in de bovenste balk
  2. Selecteer Instellingen in het vervolgkeuzemenu

Klik hier om rechtstreeks naar Instellingen te gaan.

In het menu Instellingen vind je 7 tabbladen, elk met verschillende opties:

• Profiel - verander je profielgegevens of stel jezelf in als afwezig met de vakantie-indicator
  • Meldingen - plan uw Niet storen, ga naar E-mail meldingen om uw e-mailadres aan te geven en Browser meldingen voor updates en @vermeldingen
  • E-mail doorsturen - verander welke van je e-mailadressen taken kunnen aanmaken in je verschillende werkruimtes en organisaties.
  • Account - wijzig uw wachtwoord of schakel uw account uit
  • Weergave - verander de achtergrondafbeelding of voeg rijnummers van taken toe aan de interface van uw Asana account
  • Apps - beheer uw integraties en maak persoonlijke toegangstokens aan
  • Hacks - schakel experimentele functies in Asana in- en uit