Bestandsweergave

Bestandsweergave is een weergave in galerijstijl van alle afbeeldingen, documenten en bestanden die zijn bijgevoegd aan taken in een project of je Mijn taken.

Bevalt het wat je ziet? Begin vandaag nog met een gratis proefperiode met Asana. Probeer het gratis.

Klik op de taaknaam onder de voorbeeldweergave van een bijlage om de details van de taak te zien waaraan het bestand is bijgevoegd.

De bestandsweergave geeft alleen bijlagen weer die al aan taken zijn toegevoegd. U kunt geen nieuwe bestanden uploaden zonder ze eerst aan een taak toe te voegen. Bestanden moeten handmatig van elke taak worden verwijderd.

Meer weten? Bekijk alle functies van Asana projectweergaven.