Webformulieren & Asana

Gebruik onze integratie met Google Forms om de informatie uit webformulieren in uw projecten in Asana te trechteren.

Voorgestelde toepassingen

Verzamel informatie an mensen buiten uw bedrijf:

• Leg verkoopleads vast op uw website en beheer ze in Asana
  • Verzamel ondersteuningstickets van gebruikers
  • Verzamel bestellingen of aanvragen
  • Beheer en categoriseer een lijst met deelnemers aan een evenement
  • Gebruik formulieren op uw vacaturepagina en beheer toepassingen in Asana
  • Verzamel de namen van mensen die geïnteresseerd zijn in het uitvoeren van gebruikersonderzoek of beta-testen

Verzamel informatie uit uw team of bedrijf:

• Voer gestructureerde bug-details in voor het bijhouden van problemen of bugs
  • Verzamel gestructureerde gegevens van werknemers, zoals contactgegevens
  • Bouw een systeem voor het verzamelen van referenties van werknemers
  • Verzamel enquêteresultaten die openbaar zijn voor iedereen in uw team
  • Maak een ideeënbus voor uw team

Google Formulieren

Gebruik de e-mailintegratie van Asana om antwoorden van Google Forms naar je projecten in Asana te sturen.

Installatie

Installeer de e-mailmeldingen voor Forms-invoegtoepassing voor Google Forms.

forms setup

Maak een nieuwe regel in Google Formulieren:

1. Klik op het puzzelpictogram en selecteer E-mailmeldingen voor Formulieren
  2. Selecteer in het pop-upvenster E-mailmelding maken
  3. Vul de naam en het e-mailadres van de zender in
  4. Voer het e-mailadres in voor uw project in Asana
  5. Klik op Doorgaan

.

Het e-mailadres van de afzender moet gekoppeld zijn aan een Asana-account dat toegang heeft tot je project.

Formulierinzendingen naar uw Asana-project sturen:

1. Voer een onderwerpregel voor uw e-mail in. Dit wordt de titel van uw taak
  2. Voer een tekst in de voor de e-mail. Zet alle antwoorden tussen dubbele haakjes om automatisch elk antwoord in een antwoord aan uw tekst toe te voegen.
  3. Klik op Regel aanmaken.

Gebruik de vervolgkeuzemenu 's + Toevoegen om modulaire gegevens uit het antwoord in de onderwerpregel of het tekstgedeelte van uw e-mailbericht in te voegen.

Zodra u deze regel gemaakt hebt, wordt er een taak aan uw project toegevoegd voor elke inzending die uw formulier ontvangt.