Als je overweegt je account te verwijderen, is het belangrijk om te begrijpen dat deze actie permanent is. Bekijk de stappen en implicaties zorgvuldig voordat je verdergaat.
Houd er rekening mee dat deze informatie alleen betrekking heeft op de verwijdering van een Asana-gebruikersaccount en niet mag worden verward met stappen om een betaald abonnement te annuleren of te downgraden. Voor meer informatie over hoe je een downgrade naar Asana Personal uitvoert of de grootte van het abonnement wijzigt, ga je naar dit speciale artikel.
Lees verder voor de stappen om een Asana-gebruikersaccount permanent te verwijderen.
Belangrijke overwegingen voordat je een verzoek indient om je account te verwijderen
- Het verwijderen van je Asana-account is een permanente actie: Houd er rekening mee dat het verwijderen van je Asana-account een permanente actie is en niet ongedaan gemaakt kan worden. Volg de stappen om je account te verwijderen alleen als je zeker weet dat je dit wilt doen.
- Oefen je privacyrechten uit: Als je je privacyrechten wilt uitoefenen zoals beschreven in onze privacyverklaring, vul dan dit formulier in.
Het account van een gratis Asana-gebruiker verwijderen
Gratis gebruikers kunnen zelf het verwijderingsproces voor hun account starten door hun account op mobiel te verwijderen of door verwijdering aan te vragen via ons ondersteuningsteam.
Opmerking: Je verliest onmiddellijk toegang en je account wordt binnen 30 dagen verwijderd.
Op mobiel
- Open de Asana-app en selecteer Account in het menu onderaan.
- Klik op je profielfoto in de rechterbovenhoek en selecteer Profiel bekijken
- Scrol omlaag en selecteer Account verwijderen
- Volg de prompts om je account permanent te verwijderen
In de desktop-app of web-app van Asana
- Klik op je profielfoto in de rechterbovenhoek en selecteer Instellingen
- Navigeer naar het tabblad Account
- Scroll naar beneden naar de sectie Verwijdering en klik op Mijn account verwijderen
- Volg de prompts om je account te verwijderen
Het account van een betaalde Asana-gebruiker verwijderen
Voor individuele gebruikers
Neem contact op met de factureringsbeheerder, beheerder of superbeheerder van je betaalde Asana-ruimte om te vragen om je Asana-account te verwijderen. Gebruik de onderstaande stappen om deze personen in je organisatie te identificeren.
- Klik op je profielfoto en selecteer Mijn organisatie.
- Selecteer op de pagina die wordt geopend Beheerderstoegang.
- Bekijk de lijst met beheerders en hun e-mailadressen.
Voor Superbeheerders en Factureringsbeheerders
Het wordt aanbevolen om gebruikersaccounts gewoon te deactiveren of gebruikers uit een betaalde ruimte te verwijderen, in plaats van hen en hun bijbehorende werk permanent te verwijderen.
Door een Asana-account te verwijderen, worden alle gebruikersgegevens zoals naam, profielafbeelding en e-mailadres uit de Asana-organisatie verwijderd, en verwijderde accounts worden voor anderen in Asana gewoon weergegeven als Verwijderde gebruiker.
Superbeheerders en factureringsbeheerders kunnen contact opnemen met klantondersteuning met het e-mailadres van het account dat ze willen laten verwijderen.
Opmerking: Accounts worden binnen 30 dagen verwijderd.
Accounts van beheerders, superbeheerders of factureringsbeheerders verwijderen
Voordat beheerders, superbeheerders en factureringsbeheerders een verwijderingsverzoek indienen bij Asana-ondersteuning, moeten ze de volgende stappen ondernemen.
- Als je een factureringsbeheerder bent, draag dan de rol van factureringsbeheerder over aan een andere gebruiker voordat je het verwijderen van het account aanvraagt. Een actief account van een factureringsbeheerder kan niet verwijderd worden.
- Als je de enige beheerder of superbeheerder van een organisatie bent, draag dan de rol van beheerder of superbeheerder over aan een ander lid voordat je de verwijdering van het account aanvraagt.
- Nadat je het bovenstaande hebt gedaan, moet je de nieuwe beheerder, superbeheerder of factureringsbeheerder contact laten opnemen met de ondersteuning om verwijdering van je account aan te vragen.
Een organisatie of werkruimte verwijderen
Waarschuwing: het verwijderen van je organisatie of werkruimte is een onomkeerbare actie die de hele organisatie of werkruimte permanent zal verwijderen, inclusief alle bijbehorende gebruikers, teams, projecten en andere werkgegevens.
Het verwijderen van een werkruimte kan worden aangevraagd door de maker van de werkruimte of de factureringsbeheerder. Alleen de superbeheerder van de organisatie kan een verzoek indienen om een organisatie te verwijderen. Na het indienen van een verzoek zal de organisatie of werkruimte binnen 90 dagen verwijderd worden, en alle gegevens zullen binnen 180 dagen uit de systemen gewist worden.
Neem voor meer hulp contact op met ons ondersteuningsteam.