Loading

Ämnen

Vi kunde inte hitta några artiklar om det här ämnet.

Vi kunde inte hitta några artiklar om det här ämnet.

Vi kunde inte hitta några artiklar om det här ämnet.

Om du överväger att ta bort ditt konto är det viktigt att förstå att den här åtgärden är permanent. Innan du fortsätter bör du noggrant granska stegen och konsekvenserna.

Observera att den här informationen endast gäller radering av ett Asana-användarkonto och inte bör förväxlas med steg för att avsluta eller nedgradera ett betalt medlemskap. Läs den här artikeln för mer information om hur du nedgraderar till Asana Personal eller ändrar abonnemangsstorlek.

Läs vidare för att se stegen för att permanent radera ett Asana-användarkonto.

Viktiga saker att tänka på innan du begär borttagning av kontot

  • Borttagningen av ditt Asana-konto är en permanent åtgärd: Tänk på att borttagningen av ditt Asana-konto är en permanent åtgärd och går inte att ångra. Följ stegen för att ta bort ditt konto endast om du är säker på att du vill göra det.
  • Utöva dina integritetsrättigheter: Om du vill utöva dina integritetsrättigheter enligt vår sekretesspolicy kan du fylla i det här formuläret.

Ta bort kontot för en kostnadsfri Asana-användare

Gratisanvändare kan själva påbörja borttagningen av kontot genom att antingen ta bort sitt konto på mobilen eller begära borttagning via vårt supportteam.

Obs! Du förlorar omedelbart åtkomsten och ditt konto tas bort inom 30 dagar.

På mobilen

  1. Öppna Asana-appen och välj Konto i den nedre menyn
  2. Klicka på din profilbild i det övre högra hörnet och välj Visa profil
  3. Rulla nedåt och välj Ta bort konto.
  4. Följ anvisningarna för att ta bort ditt konto permanent

I Asanas skrivbordsapp eller webbapp

  1. Klicka på din profilbild i det övre högra hörnet och välj Inställningar
  2. Gå till fliken Konto
  3. Rulla ned till avsnittet Borttagning och klicka på Ta bort mitt konto
  4. Följ anvisningarna för att ta bort ditt konto

Ta bort kontot för en Asana-användare med ett betalabonnemang

För enskilda användare

Kontakta den betalningsansvariga, administratören eller superadministratören för ditt betalabonnemang i Asana om du vill begära att ditt Asana-konto tas bort. Använd nedanstående steg för att identifiera de här personerna i din organisation.

  1. Klicka på din profilbild och välj Min organisation.
  2. Välj Administratörsåtkomst på sidan som öppnas.
  3. Visa listan över administratörer och deras e-postadresser.

För superadministratörer och betalningsansvariga

Vi rekommenderar att du helt enkelt inaktiverar användarkonton eller tar bort användare från en betald arbetsyta i stället för att permanent ta bort dem och deras associerade arbete.

Om du tar bort ett Asana-konto tas alla användardata såsom namn, profilbild och e-postadress bort från Asana-organisationen, och borttagna konton visas helt enkelt som Borttagen användare för andra i Asana.

Superadministratörer och betalningsansvariga kan kontakta supporten med e-postadressen till det konto som de vill ta bort.

Obs! Konton tas bort inom 30 dagar.

Ta bort konton för administratörer, superadministratörer eller betalningsansvariga

Innan administratörer, superadministratörer och betalningsansvariga begär radering från Asana-supporten bör de vidta följande åtgärder.

  • Om du är betalningsansvarig ska du överföra rollen som betalningsansvarig till en annan användare innan du begär att kontot ska tas bort. Det går inte att ta bort ett aktivt konto som tillhör en betalningsansvarig.
  • Om du är den enda administratören eller superadministratören i en organisation ska du överföra rollen som administratör eller superadministratör till en annan medlem innan du begär att kontot ska tas bort.
  • När du har gjort det ovan ska du be den nya administratören, superadministratören eller betalningsansvariga att kontakta supporten för att begära att ditt konto tas bort.

Ta bort en organisation eller arbetsyta

Varning: Att ta bort din organisation eller arbetsyta är en oåterkallelig åtgärd som permanent tar bort hela organisationen eller arbetsytan, inklusive alla associerade användare, team, projekt och andra arbetsdata.

Borttagning av en arbetsyta kan begäras av den som skapade arbetsytan eller av den betalningsansvariga. Endast organisationens superadministratör kan begära att en organisation ska tas bort. När begäran har gjorts tas organisationen eller arbetsytan bort inom 90 dagar, och all information raderas från systemen inom 180 dagar.

Kontakta vårt supportteam om du behöver mer hjälp.

Note iconAnteckning

This article has been AI-translated.

Send translation feedback.
Laddar
Ta bort ditt Asana-konto: så fungerar det | Hjälpcenter