Wufoo och Asana

Med Asana + Wufoo-integreringen kan du skapa anpassade webbformulär för att samla in förfrågningar, felrapporter, information om platssökande och mycket mer - och inkorporera allt direkt i ett Asana projekt för att vidta åtgärder.

Viktig information om den här integreringen

Vad innebär det här för mig?

Eftersom vi tar bort den här integreringen kommer nya Asana-uppgifter inte att skapas från Wufoo-formulärinlämningar förrän du har installerat den nya integreringen.

För att undvika störningar i dina befintliga arbetsflöden är det viktigt att du installerar den nya Wufoo + Asana -integreringen före den 15 augusti 2022.

Fungerar mina Wufoo-formulär fortfarande?

Ja. Alla befintliga Wufoo-formulär som för närvarande skapar uppgifter i Asana kommer att fortsätta att registrera svaren, men endast inom Wufoo. Nya uppgifter från dina Wufoo-formulär kommer inte att registreras i Asana förrän du har installerat den nya integreringen av Wufoo + Asana.

Hur kan jag skapa nya Asana-uppgifter med ett formulär?

Wufoo-teamet har skapat enkla instruktioner i sitt Help Center som visar hur du ställer in den nya integreringen. Gå till Wufoo för mer information.

Om du behöver mer hjälp under övergången kan du gå in på help.wufoo.com/contact eller kontakta support@wufoo.com.