Vi kunde inte hitta några artiklar om det här ämnet.
Vi kunde inte hitta några artiklar om det här ämnet.
Vi kunde inte hitta några artiklar om det här ämnet.
Gå till vår prissättningssida för mer information.
I Asana är det sammanhanget som definierar åtkomsten till ett team. Det finns en del olika omständigheter som påverkar vem som kan få åtkomst till ett team, medlemmars projekt och teammeddelanden.
Anteckning
En person som tillhör ett team har åtkomst till alla teammeddelanden och projekt som delas med det teamet.
Gäster i en organisation måste tillhöra ett team för att få åtkomst till projekt och meddelanden som delas med teamet. Om gästerna inte tillhör teamet har de inte åtkomst till det och kan inte heller begära att gå med i teamet, oavsett vilka behörighetsinställningar teamet har.
| Team: | Tillgänglig för: | Kan begära att gå med: |
|---|---|---|
| medlemskap genom förfrågan | Teammedlemmar | Ja |
| Privat | Teammedlemmar | Nej |
| Offentligt för organisationen | Team- och organisationsmedlemmar | Ja |
Alternativen öppet team och privat team är endast tillgängliga med abonnemangen Starter, Advanced , Enterprise och Enterprise+ samt med de äldre abonnemangen Premium, Business och Legacy Enterprise.
För att identifiera vem som tillhör ett team i Asana och vem som kan se teamets projekt måste du gå in på teamets Teaminställningar.

Klicka på teamets namn i sidofältet och klicka sedan på inbjudningsknappen i det övre högra hörnet och välj Allmänt.
Du kan också göra det genom att hålla muspekaren över pilen bredvid teamnamnet i sidofältet, välja bjud in teamkollegor och välja Allmän.

Innan en användare kan få åtkomst till projekt, teammeddelanden, bilagor i utvalt arbete och anteckningar som delas med ett team med medlemskap genom förfrågan måste ansökan om medlemskap godkännas av en aktiv teammedlem eller en teamadministratör. Teammedlemmar kan komma åt projekt, teammeddelanden, bilagor i utvalt arbete och anteckningar som delas med ett team som kräver medlemskap genom förfrågan. Du kan se en lista över alla teammedlemmar i teaminställningarna under fliken Medlemmar.
Teammedlemmar har åtkomst till projekt och meddelanden som delas med ett privat team. Du kan se en lista över alla teammedlemmar i teaminställningarna under fliken Medlemmar.
Teammedlemmar har åtkomst till projekt och meddelanden som delas med ett öppet team. Dock kan organisationsmedlemmar gå med i ett öppet team utan att behöva begära godkännanden.
Sekretessinställningen för offentliga team är inte tillgänglig med ett team- eller avdelningsabonnemang.
Team med medlemskap genom förfrågan är sökbara för alla medlemmar i en organisation. Alla medlemmar i en organisation kan begära att gå med i ett team som kräver medlemskap genom förfrågan.
Innan en användare kan få åtkomst till projekt och meddelanden som delas med ett team med medlemskap genom förfrågan måste ansökan om medlemskap godkännas av en aktiv teammedlem.
Det enda sättet att få åtkomst till ett privat team är att bli inbjuden av en av teamets medlemmar.
Anteckning
Användare kan inte se privata team som de inte har åtkomst till. Därför kan de inte ansöka om medlemskap eller ens se ett privat team i sidofältet.
Alla medlemmar i en organisation kan se öppna team i sidofältet och gå med i dem utan godkännanden.

Organisationsgäster kan inte se team som de inte har åtkomst till i sidofältet. Därför kan de inte ansöka om medlemskap eller ens se ett öppet team i sidofältet.
I en organisation har medlemmar med begränsad åtkomst i ett team åtkomst till de projekt som de uttryckligen har bjudits in till. De får också åtkomst till begränsade detaljer om ett team, till exempel teamets namn och medlemskap.
En användare blir en medlem med begränsad åtkomst i ett team när de är en direkt medlem i minst ett projekt inom teamet. De kan bli en direkt medlem i ett projekt genom att gå med i det direkt eller bli inbjudna.
Obs! Asana förväntar sig att fasas ut medlemmar med begränsad åtkomst före slutet av 2024. Vi förväntar oss inte att den här övergången kommer att påverka några kundarbetsflöden nämnvärt.
Anteckning
This article has been AI-translated.
Send translation feedback.

These cookies are strictly necessary to provide you with certain features. For example, these cookies allow you to access secure areas that require registration and set your privacy preferences. Because these cookies are essential to providing services to you, they cannot be disabled. You can set your browser to block or alert you about these cookies, but it may cause some parts of the site to not work.
Third party trackers collect information used for analytics and to personalize your experience with targeted ads. Under the Virginia Consumer Data Protection Act, you have the right to opt-out of the sale of your personal data to third parties. You also have the right to opt out of targeted advertising related processing. You may exercise your right to opt out of the sale of personal data and targeted advertising by using this toggle. If you opt out, we will not be able to offer you personalized ads and we will stop sharing your personal information with third parties. For more information please see our Privacy Statement.
These cookies allow us or our third-party analytics providers to collect information and statistics on use of our services by you and other visitors. This information helps us to improve our services and products for the benefit of you and others.
These cookies, provided by our third-party advertising partners, collect information about your browsing habits, as well as your preferences for various features and services. They also provide us with auditing, research, and reporting to know when advertising content has been displayed and how successful the content has been. This information allows us and our third-party advertising providers to display relevant advertising content.
These cookies provide enhanced functionality, providing chat support, allowing you to more easily complete forms, personalizing content to your preferences, and selecting your communications preferences. If you do not enable these cookies, or choose to disable them in the future, that could impact your ability to use certain features.